高考英语一轮复习课时知能训练:English around the world


内容预览
高考英语一轮复习课时知能训练:必修一 Unit 2 English around the worldⅠ.阅读理解(2011•天津高考)Homestay provides English language students with the opportunity to speak English outside the classroom and the experience of being part of a British home.What to ExpectThe host will provide accommodation and meals.Rooms will be cleaned and bedcovers changed at least once a week.You will be given the house key and the host is there to offer help and advice as well as to take an interest in your physical and mental health.Accommodation ZonesHomestays are located in London mainly in Zones 2,3 and 4 of the transport system.Most hosts do not live in the town centre as much of central London is commercial and not residential (居住的).Zones 3 and 4 often offer larger accommodation in a less crowded area.It is very convenient to travel in London by Underground.Meal Plans Available◇Continental Breakfast◇Breakfast and Dinner◇Breakfast,Packed Lunch and DinnerIt's important to note that few English families still provide a traditional cooked breakfast.Your accommodation includes Continental Breakfast which normally consists of fruit juice,cereal (谷物类食品),bread and tea or coffee.Cheese,fruit and cold meat are not normally part of a Continental Breakfast in England.Dinners usually  consist of meat or fish with vegetables followed by dessert,fruit and coffee.FriendsIf you wish to invite a friend over to visit,you must first ask your host's permission.You have no right to entertain friends in a family home as some families feel it is an invasion of their privacy.Self­Catering Accommodation in Private HomesAccommodation on a room­only basis includes shared kitchen and bathroom facilities and often a main living room.This kind of accommodation offers an independent lifestyle and is more suitable for the long­stay student.However,it does not provide the same family atmosphere as an ordinary homestay and may not benefit those who need to practise English at home quite as much.1.The passage is probably written for ________.A.hosts willing to receive foreign studentsB.foreigners hoping to build British cultureC.travellers planning to visit families in LondonD.English learners applying to live in English homes【解析】推理判断题。根据第一段中的English language students...to speak English...and the experience of being part of a British home.可知,本文是专门写给申请住在英国家庭里的英语学习者的。【答案】D2.Which of the following will the host provide?A.Room cleaning. B.Medical care.C.Free transport.     D.Physical training.【解析】事实细节题。根据第二段第二句Rooms will be cleaned...可知A项正确。B:医疗;C:免费交通;D:体育培训。【答案】A3.What can be inferred from Paragraph 3?A.Zone 4 is more crowded than Zone 2.B.The business centre of London is in Zone 1.C.Hosts dislike travelling to the city centre.D.Accommodation in the city centre is not provided.【解析】推理判断题。根据第三段第一句可知,Homestays位于2、3、4区;又根据第二句Most hosts do not live in the town centre as much of central London is commercial...可知,伦敦的商业区在1区,因此B项正确。【答案】B4.According to the passage,what does Continental Breakfast include?A.Dessert and coffee.     B.Fruit and vegetables.C.Bread and fruit juice.     D.Cereal and cold meat.【解析】事实细节题。根据第四段中...Continental Breakfast which normally consists of fruit juice,cereal(谷物类食品),bread and...可知C项正确。【答案】C5.Why do some people choose self­catering accommodation?A.To experience a warmer family atmosphere.B.To enrich their knowledge of English.C.To entertain friends as they like.D.To enjoy much more freedom.【解析】推理判断题。根据最后一段的第二句This kind of accommodation offers an independent lifestyle...(这种食宿提供了一种独立的生活方式……)可知D项正确。
下载地址
课程推荐
下载说明

☉如果这个资料总是不能下载的请点击报告错误,谢谢合作!
☉下载学习方法资源时,如果服务器暂不能下载请过一段时间重试!
☉AG贵宾会提供的一些学习资料仅供学习研究之用,请勿用于商业用途。

------分隔线----------------------------
各年级视频辅导入口